HC3 SKINSHOOTER.
Безиглена мезотерапия

SKU: #HC105
Мезопорацията проправя пътя за гладка, здрава и красива кожа. Методът SKINSHOOTING противодейства на кожни дефицити като бръчки, отоци, отпускане и нарушения на пигмента с ефективни съставки. Те са насочени към кожата там, където са най-необходими, с леко изтръпващо усещане, без болка. За да оптимизирате ефекта, продължете лечението у дома със специален серум на Clinical Care, като го използвате за овлажняване на кожата сутрин и вечер.
Image

Сфера на приложение

 • Изсветляване на кожата срещу петна, лунички
 • Намаляване на бръчките
 • Премахва грубия релеф на порите
 • Дълбока хидратация
По време на лечението се използва един от шестте силно концентрирани Clinical Care серуми. Използването на явлението мезопорация и електроосмоза позволява доставянето на до 6 ml серум на кожата по време на терапията. HC3 Skinshooter използва иновативна супер-е-порация (наричана още мезо-електропорация), най-новата технология за е-осмоза и усъвършенстван компактен пистолет. Серумите се „изстрелват“ точно и безболезнено в кожата - за видимо намаляване на стареенето на кожата, отпускане, зачервяване, телеангиектазия, липса на влага, петна и много други.


Описание на продукта

 • Проактивните активни съставки се транспортират директно в кожата
 • Кожата изглежда частично по-пълна в лицето
 • Тенът изглежда по-плътен, равномерен и розов

Всяка ампула съдържа следните основни съставки:

 • Ретинолови пептиди
 • Високомолекулна хиалуронова киселина
 • Нискомолекулна хиалуронова киселина
 • Биопептиди CL с ниско молекулно тегло

Предимството на серумите са тяхната чистота по отношение на аромати, оцветители, консерванти, парабени, ПЕГ и минерални масла.

Фина кожа (Fine Skin) серум: лечение на мазна кожа с разширени пори, склонна към екземи и възпаления. Лечението е почистващо лечение за деликатен и чист тен.

Очна зона (Eye & Sensitive Zones) серум: лечение на кожата около очите и кожата с проблем с телеангиектазия, даващо ефект на изглаждане на бръчките около очите, намаляване на подпухналостта, укрепване на деликатната тъкан, намаляване на телеангиектазията.

Избелващ (Even Light) серум: лечение на скучна кожа с нарушения на пигментацията, придаващо ефект на напрежение и изсветляване за получаване на сияйна и еластична кожа с равномерен цвят.

Енергия за клетката (Cell Boost 40+) серум: лечение, предназначено за кожа над 40-годишна възраст, регенериращо лечение за стимулиране на синтеза на колаген и подобряване на плътността на кожата, лифтинг ефект.

Реструктуриране (Restructure 50+) серум: лечение, предназначено за кожа над 50-годишна възраст,  регенериращо лечение за подхранване и стягане на кожата,  лифтинг ефект .

Възстановяване (Regeneration 60+) серум: лечение, предназначено за кожа на възраст над 60 години, противодейства на проблеми, произтичащи от хормонални промени, подобрява структурата на кожата, предотвратява загубата на подкожни мазнини, изглажда бръчките, възстановява кожата, повдигащ ефект.

Мезотерапевтичните лечения с апарата SKINSHOOTER с използване на серумите на CLINICAL CARE могат да се извършват индивидуално или като интензивно лечение в поредица от 4 до 12 процедури, 1-2 пъти седмично.

Image

Как работи безиглената мезотерапия?

При мезопорация или безиглена мезотерапия силно концентрирани активни съставки се въвеждат в по-дълбоките слоеве на епидермиса. HC3 SkinShooter излъчва електрически импулси, които временно отварят аквапорина (известен също като водни канали) и позволяват на активните съставки да проникнат по-дълбоко.

Разлика с класическата мезотерапия

При класическата мезотерапия транспортните канали за активните съставки се реализират с помощта на игли и кожата се наранява в процеса. За разлика от това, безболезнената мезопорация използва свои собствени транспортни канали, които могат временно да бъдат отворени от електрическия импулс, без да увреждат по никакъв начин кожните клетки. По този начин рискът от инфекция е напълно изключен при чиста електростимулация.

Общ преглед на продукта за професионална употреба

 • HC3 SKINSHOOTER
 • 6 серума за индивидуални нужди на кожата - за лечение в салона

HC3 SKINSHOOTER апарат, SKU: #HC105
Фина кожа (Fine Skin) серум - 6 ml, SKU: #HC300
Очна зона (Eye & Sensitive Zones) серум - 6 ml, SKU: #HC301
Избелващ (Even Light) серум - 6 ml, SKU: #HC303
Енергия за клетката (Cell Boost 40+) серум - 6 ml, SKU: #HC305
Реструктуриране (Restructure 50+) серум - 6 ml, SKU: #HC306
Възстановяване (Regeneration 60+) серум - 6 ml, SKU: #HC310