УСТРОЙСТВО ЗА АНАЛИЗ НА КОЖАТА.
Опознайте по-добре кожата си

SKU: #944
Устройството KLAPP SKIN ANALYSIS е усъвършенстван кожен анализатор, който съчетава стилен и изтънчен дизайн за бърза и лесна употреба с облачна база данни за изображения на кожата, използваща мултиспектрално изображение и патентован софтуер за обработка на изображения. Със своята усъвършенствана докинг система и възможност за сменяеми лещи, устройството е идеалният партньор, който помага да привлечете вниманието на вашите клиенти на пръв поглед, увеличавайки продажбите и подобрявайки представнето на вашите услуги и марка.
Image

Световните марки
се доверяват на технологията

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Компактно устройство
с много предимства

• Диагностичен инструмент за насърчаване на продажбите
• Опростен и модерен дизайн
Напълно безжичен и мобилен, благодарение на Wi-Fi връзка
Професионално софтуерно приложение на различни мобилни платформи
Точен анализ на изображения с висока разделителна способност с 20+ светодиода
• Многомилионна DB за предоставяне на анализ въз основа на пол, тип кожа и възраст
• Вградена 10-инчов android система с висока производителност за лесна работа с устройството

Различни Wi-Fi функции

• Показване на изображения в реално време чрез Wi-Fi
• Изпращайте вашите лични диагностични резултати чрез социалните медии
• Споделете вашите кожни диагностични резултати по имейл с коментари

Сравнителни функции
на анализатора на кожата

• Хидратация
• Пори
• Петна, пигментация
• Бръчки
• Акне, себум
• Кератин

КВАЛИФИКАЦИЯ НА ОПЕРАТОРА: Инструментът може да се използва само от дерматологично обучени лица.
Image

Измерване
Хидратация на кожата

Мъртвият слой на кожата става по-дебел, ако количеството на влага върху повърхността на кожата е ниско и нейната еластичност и жизненост намаляват. Кожата също става груба и тъмна, което е признак на стареене на кожата.

​На този етап се измерва количеството влага на повърхността на кожата, свързване на сензора за влага с повърхността на кожата и измерване на промените в капацитета на прецизния кондензатор, който се различава в зависимост от разпределението на влагата.

Измерване
Себум на кожата

Себумът е покрит от мастната жлеза и е свързан с порите. Той играе ролята на естествен овлажняващ крем, смесен с потта, за да предотврати прекомерната загуба на влага. Следователно правилният себум е необходим, за да направи кожата на лицето овлажнена и да поддържа кожата здрава, тъй като съдържа минерална вода, храната на резидентния вирус, който яде допълнителни замърсявания по кожата ни.

​Изображенията на лентата за себум и резултат от откритите изображения:
Image
Себумът, намазан в маслена хартия, променя цвета на хартията до по-силно алено от оригинала, следователно ние изчисляваме стойността, като използваме цветовата разлика на червените зони.

Измерване
Мазност на кожата

Излишното омазняване е резултат от мастните жлези в кожата, които произвеждат себум. Хората, които имат това състояние, обикновено имат лъскава кожа и силно изпразени големи пори.

Заснетите изображения на мазността на кожата и резултат от откритите изображения:
Image
Установената мазна област с по-голяма стойност на интензитета на сивото в сравнение с други области, открити с помощта на кръстосаната маска. Откритият регион се избира с горните 2% пиксели за яркост.

Измерване
Пори на кожата

Порите са малки малки отвори върху слоя на кожата, където мастните жлези се произвеждат от естествената мазнина на тялото. Размерът на порите може да изглежда по-голям, когато 1) количеството себум върху повърхността на кожата, отделяно от мастните жлези, свързани с космения фоликул, се увеличава, 2) себумът и замърсяванията се натрупват вътре в порите или 3) стената на порите става увиснала и разтегната от намаляването на еластичността поради стареенето на кожата.
Image
Що се отнася до яркостта на изображението, порите изглеждат сравнително по-тъмни от околната среда и имат кръгла форма. Първо се открива тъмната зона, след което космите по тялото (подобна тъмна част) се отстраняват от откритата област. Методът на морфологично отваряне се използва, за да се отделят откритите пори, които са малки, увиснали или свързани. Тъй като дълбочината и размерът са важни за стойността на порите, индексът на порите се изчислява чрез умножаване на двете стойности и след това разделяне на размера на изображението за всеки пиксел.

Измерване
Бръчки на кожата

Бръчките са гънки, гънки или ръбове по кожата. Чрез излагане на ултравиолетови лъчи, еластичността на кожата се влошава или еластинът и колагенът се дегенерират, което прави кожата суха и води до увеличаване на бръчките. (Хиалуронанът има силна природа да абсорбира вода и има обем до няколко пъти, ако водата се задържи. От друга страна, обаче, ако водата се загуби, обемът й намалява със съотношението корен квадратен, корен кубичен и след това бръчките се създават естествено върху кожата).

Заснетите изображения на бръчки и резултат от откритите изображения:
Image
Image
Подобно на порите, бръчките също изглеждат относително по-тъмни от околните области. Така че първо се открива тъмната зона и след това космите по тялото се отстраняват по подобен начин. Тъй като значимите компоненти за бръчката са дължината и дълбочината, тя се счита за бръчка само ако дължината е по-голяма от фиксирана стойност. Използва се стойността на S канала на цветовото пространство HLS, която е подобна на реалната дълбочина. За всяка зона, окончателно определена като бръчка, дължината на бръчката умножава средната стойност на дълбочината и индексът на бръчките се изчислява чрез разделяне на стойността на размера на изображението.

Измерване
Еластичност на кожата

Чрез излагане на ултравиолетови лъчи, еластичността на кожата се влошава или еластинът и колагенът се дегенерират, което прави кожата суха и води до увеличаване на бръчките.

Заснетите изображения на фини бръчки и открити изображения:
Image

Измерване
Пигментация на кожата

Кожата може да изглежда по-тъмна, когато пигментът меланин се произвежда прекомерно, или по-светла, когато се произвежда по-малко. Това се нарича „пигментация“ и се причинява от ултравиолетови лъчи, кожни инфекции или белези.

Заснетите изображения на пигментация и резултат от откритите изображения:
Image
По-тъмната област се разпознава от стойността на яркостта. Чрез процеса на откриване остава само меланиновата област (кафява). Областта на окосмяване по тялото също се открива и отстранява от меланиновата област. Числената стойност за пигментацията се изчислява чрез стойността на яркостта. Той дава своята първа претеглена стойност въз основа на степента на тъмнина и втора претеглена стойност на степента на тъмнина спрямо околната среда. Индексът на място се изчислява чрез комбиниране на двете и след това разделяне на стойността на размера на изображението.

Измерване
Порфирин на кожата

Порфиринът е веществото, създадено от вируса на акне, основната причина за акнето. Показва се като червена оранжева светлина в отговор на определен диапазон на дължина на вълната на UV светлина. Степента на кожно заболяване като акне може да се анализира чрез измерване на количеството порфирин.

Заснетите порфиринови изображения и резултат от откритите изображения:
Image
Има два вида акне: порфиринът се вижда като червен цвят и запушената пора се вижда като средата между жълтия и зеления цвят. Те могат да бъдат анализирани отделно, но ние ги комбинираме и класифицираме като акне. Откриваме порфирин и запушени пори съвместно и индексът се изчислява като процент спрямо размера на изображението.

Измерване
Зачервяване на кожата

От слънчево изгаряне до алергична реакция, има много ситуации, при които кожата ви може да се зачерви или раздразни. Това може да се дължи на факта, че допълнителната кръв се втурва към повърхността на кожата, за да се бори с дразнителите и да насърчи заздравяването. Зачервяването на кожата може да дойде и от усилие, като например след сесия от аеробни упражнения.

Заснетите изображения на зачервяване и резултат от откритите изображения:
Image
Областта на зачервяване се открива чрез метода на цветовата разлика.
Стойността на интензитета на откритата област е различна от околната среда в R и G цветови канал на RGB изображение. Индексът на зачервяване се изчислява чрез разликата между два цветови канала и комбинация от постоянна стойност и след това се разделя на стойността на размера на изображението.

Измерване
Кератин на кожата

Кератинът е клас фиброзни протеини и вашият външен слой на кожата се състои главно от този протеин. Понякога тялото ви не функционира добре, когато произвежда този протеин и той се натрупва под космения фоликул близо до горния слой на кожата, след което произвежда тапа, която се издига на повърхността. Тези тапи се проявяват като малки, груби точки, често бели или червени, и състоянието се нарича кератоза пиларис.

Заснетите кератинови изображения и резултат от откритите изображения:
Image
Използвайки кератинова лента върху повърхността на кожата, мъртвите кожни клетки се откриват и измерват въз основа на количеството кератин, заснето на изображението от лентата.

Критерии
за изключване

Инструментът се използва изключително върху здрави хора. В случай на съмнение, потърсете съвет от лекар преди лечението.

НЕ ТРЯБВА ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ИНСТРУМЕНТА:

• На лица, които са алергични към светлина
• На болни лица
• На бременни жени или кърмачки по правни причини
• На деца или юноши на възраст под 18 години
• На лица, които приемат чувствителни към светлина лекарства и нямат право да се подлагат на LED лечение